Menü

2015. december 23., szerda

Me time tag

Mit nézel vagy olvasol a "me-time" alatt?

Nézni általában vagy Youtube videókat, vagy a Comedy Centralt szoktam nézni. Olvasni a telefonomon szoktam általában az Ebook Reader app segítségével. Legutóbb A fiú aki bemászott az ablakomon című könyvet olvastam.

Mit viselsz a "me-time" alatt?

Játszós ruhát. Melegítő, kényelmes felsővel, finom meleg mamusszal.

Mik a kedvenc szépség termékeid a "me-time" alatt?

Általában ilyenkor egy teljes arctisztítást végzek, ezekhez a terméket megtaláljátok az arcápolási rutinom bejegyzésben. A körmeimet is ilyenkor szoktam megcsinálni.

Mi a jelenlegi kedvenc körömlakkod?
Miss Sporty 115 egy nagyon szép korall szín, szerelem első látásra



Mit eszel és iszol a "me-time" alatt?

Inni mindenképp teát szoktam, vagy vizet. Enni vagy pudingot,vagy yoghurtot, gyümölcsöt, olajos magvakat szoktam.


Melyik jelenleg a kedvenc gyertyád?

Az F&F-be lehet venni mézeskalácsos gyertyát nekem ez az apszolút kedvencem. Igaz nem mézeskalács,hanem karamellástej illata van, de fantasztikus. Az egész lakásba isteni illat van, ha meggyújtom.


Van, hogy a négy falon kívül töltöd a "me-time"-ot?

Soha, nekem a me time a bekuckózós dolog.

Elmennél egyedül moziba?

Nem. Moziba társaságba jó menni.

Melyik a kedvenc webshopod?

Nem szoktam online vásárolni, ha valamit látok az ebayen akkor a nővérem megrendeli, de ezek is csak apróságok. Nem tudom megérteni azokat az embereket akik interneten vesznek ruhát, aztán hisztiznek, panaszkodnak, hogy nem jó rájuk, nem ilyen volt a képen, gagyi az anyaga. Na látjátok drágáim, ha boltban veszitek, ahol fel is próbáljátok nincs ilyen baj. Ha meg ennyi a fölösleges pénz, akkor adományozz valakinek.

Mi egyebet szoktál csinálni a "me-time" alatt?
Aludni. Ha tehetném végig aludnám az egész napot. 

2015. december 14., hétfő

Ajándék ötletek

Már csak 10 nap van karácsonyig, de még mindig nem tudod mit vegyél a szeretteidnek? Itt találsz pár ötletet.

A barátodnak, ha szeret barkácsolni megjavítani ezt-azt akkor tökéletes ajándék egy szerszám készlet. Minden férfinek szüksége van szerintem egy ilyenre. Azonban, ha nem szeret, vagy nem tud barkácsolni, de szereti a játékokat akkor videójáték.

A barátnőnek, ha szeret pepecselni a hajával akkor Teengle Teazer, ha a körméért van oda akkor gél lakk szett.

A lánytestvérnek, ugyan azt tudom mondani mint a barátnőnél, de ha tablet őrült akkor tablett tartó, vagy telefontartó, akár parfüm.

A fiútestvérnek, parfüm, esetleg egy felső.

A gyerekeknek, kézségfejlesztő játék. Erre figyeljetek oda, hogy mindig legyen egy kis fejlesztő is egy baba,vagy kisautó mellé. Nem csak segíti a kicsik gondolkodását, de nagyon jó egy családi játékhoz is. Hiszen valljuk be, egyre több az a szülő aki a telefont,tabletet adja a gyerek kezébe.

Az anyának,anyósnak,nagymamának, különleges teákat, vagy kis mécses, cserepes virág. Nálunk ezek a legkelendőbbek.

Az apák,apósok,nagypapák, bor, vagy ha olvas akkor egy akciódús könyv. 

Remélem tudtam segíteni.

2015. december 11., péntek

Arcápolási rutinom

Utólag észre vettem, hogy csak Avon termékeket használok, de 100%ig meg vagyok velük elégedve.

Első lépésnek megtisztítom az arcom az Avon Care 3-1 Gentle Aloe arctisztítóval. Jól bevizezem az arcom, majd nyomok egy diónyit a tenyerembe majd jó alaposan eldolgozom az arcomon utána pedig langyos vízzel le mosom.


Utána az Avon Clearskin Professional arcradírja következik. Ebből is egy dió adagot nyomok a kezembe, majd jó alaposan belemaszírozom az arcomba, és lemosom


Harmadik lépésnek az Avon Planet Spa Revitalising Retreat tisztító maszkja következik. Ebből mindig egy kicsit nyomok Az ujjamra és vékony rétegbe felviszem az arcomra. 20 percig szoktam fent hagyni utána lehúzom, de a biztonság kedvéért megmosomaz arcom.
 
Negyedik lépésnek ugyan abból a termék családból, mint az arcradírom, használom a miteszer elleni maszkot. Ezt a T vonalamra, az almácskáimra és az államra viszem fel, szintén nagyon vékony rétegben. 20-25 percig szoktam felnt hagyni. Miután lehúztam, szintén vízzel lemosom az arcom.

Utolsó lépésként szintén egy Avon Care tisztítót használok, de úgy vettem észre ez jobban hidratál mint a testvére amit az első lépésben isnerhetettek meg. Ebből nyomok egy adagot vattakorongra és ezzel tisztítom meg az arcomat, és a szememt. Az alsó szempilla töveimre is ezt használom, egy minimális mennyiséget nyomok fültisztítóra és óvatosan megtisztítom vele a szememet. Egyáltalán nem csíp, és hihetetlen selymes lesz tőle az arcom.

2015. december 2., szerda

A jótékonykodásról

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem jótékonykodni egy válasz út. Vagy önző vagyok, és nem adom,enyém, nekem kell. Vagy, ha csak 300ft értékbe is, de segítek egy szegényebb, rosszabb körülmények között élő embernek. De lehet akár állatoknak is, ha bemész egy menhelyre és foglalkozol velük, mert nekik egy olyan dologra van szükségük ami megfizethetetlen, SZERETETre. A családommal minden évbe gyűjtünk a Mikulásgyárnak, ha a környékünkön van egy adományozó akkor autóval elmegyünk az adományokért. Idén csak ruhák, játékok érkeztek, de tavaly jött olaj,cukor,liszt, és egyébb tartós élelmiszer. Sokan azt hiszik, hogy csak ilyenkor van adománygyűjtés, de nem! Vannak kihelyezve erre ruhagyűjtők, de vannak erre szervezetek is. De nem is kell ehez segítség, ha egy hajléktalannak veszel egy kilo kenyeret, egy liter tejet, már adományoztál. Nem mondom hogy pénzt adjunk, mert igen vannak sajnos akik azt inkább elinnák, de nem minden rosszsorsú ember alkoholista. Van aki nem a saját hibájából került oda. Tudok olyan személyről, aki ételt vett, majd a maradék pénzből NÉVJEGYKÁRTYÁT csináltatott. Lehet hogy az a 200-300ft menti meg egy ember életét. Ha jobban belegondolunk nem nagy összeg igaz? De, ha úgy vagy vele, hogy az állatokat jobban szereted, mint az embereket akkor tegyél ki ételt, és vizet, egy nyugott környékre. Arra figyeljetek oda, hogy tejet NE tegyetek ki, mert ha egy sün jár arra és ne adj isten, beleiszik meghal, mert laktózérzékenyek. Nagyon sokféle képpen lehet segíteni, mint embereken, mint állatokon, és szerintem megéri.